Resor

Craft spännande och spännande dagböcker med andaman och nicobar island paket

Andaman och Nicobar är insamling av öarna formas av nästan 600 öar som utgör en paradis. Dessa öar är placerade nära Bengaliska bukten och är enligt indiska valkrets men geologically är det mycket närmare Myanmar och Thailand. Det är en av de mest attraktiva öar av världen där besökare kommer från olika delar av världen. Öarna har en fläckfri bakgrund, en bunt av vegetation och färsk atmosfär, en mängd olika djur-, marin- och anläggning finns för naturen anhängare, alla kan bevittnas av opt Andamanerna och Nikobarerna Tour paket. I oro att boende kan du här allt från lyxiga gästfrihet i budgeterade hotell. Skaldjursrätter beundras lika på lokala hotell och de berömda posh restaurangerna.

Andamanerna och Nikobarerna paket när det gäller de bästa turistmålen inkluderar:

Port Blair: Det är huvudstaden Andamanerna och Nikobarerna och är den enda platsen i Andaman och Nicobar där du kan få valutaväxling. Några museer och en chef för indiska kustbevakningen och indiska flottan ligger här.

Neil Island: Det är bra begåvad med sandstränder och det är en extraordinär fantasy förpassa för turister. Några omtyckta stränder här inkluderar Laxmanpur, Bharatpur och Sitapur stränder.

Havelock Island: det är väl genomtänkt att vara överlägsen öarna i Andaman och Nicobar. Ett tilltalande objekt att göra här är att gå i en liten båt som avgår Phoenix viken dagligen till hamnen där man kan åtföljas av delfiner, stora havet sköldpaddan, flygfisk och är en otrolig upplevelse som du kommer att vinna.

Nicobar Island: Det är en världen berömda ön omfattar 28 små öar som mätare ca 1841 torget kms och är fristående från Andaman öarna av 10Ë kanalen.

Andamanerna och Nikobarerna paket vattensporter och äventyrliga aktiviteter inkluderar:

Vatten Sport Complex: alla möjliga vatten sport bestämmelse som segelbåtar, motorbåtar, roddbåtar, trampbåtar, vindsurfing, aqua skidåkning, konstgjorda vattenfall är närvarande i denna makalösa komplex tillsammans med alla nödvändiga grejor och stöd som erbjuds till tyro resande för säker, enkel och lustfylld upplevelse.

Snorkling och dykning: det är möjligen på hela karismatisk upplevelse du kan skryta på Andaman. Sjöfart som en fisk, du förvärva för att skymta en lockande nedsänkt världen över Andamansjön som levande fiskar, atypiska vestiges av sjunkna fartyg, korallrev och en mängd otroligt dödliga av naturen kommer att vara en upplevelse av existens.

Camping: Tält kan hyras till rimliga kostnader på Pensionat att få glädje av den lugna magnifika natur i den svala stimulerande omgivningar. Radhanaga stranden och Neil Island med de beundrade läger platserna. Andra aktiviteter inkluderar viltsafari, Trekking, etc.