Resor

Kerala semesterpaket för en lugn smekmånad!

Är det en tradition att gå på smekmånad efter äktenskap? Eller finns det en annan anledning bakom denna mycket speciella helgdag, som nu har blivit en nödvändig ceremoni för nästan alla nygift par? I grunden är hade våra farföräldrar eller deras föräldrar aldrig ens en möjlighet att träffas före äktenskapet. En smekmånad var därför inte ens en långväga genomtänkt. Men blir med den föränderliga tid och människor mycket öppna sinnade, de har insett behovet av de två personer gifta för att känner varandra väl. Bor i samma hus och dela en intensiv relation samt att upprätthålla det i år är inte lätt. Kompromisser och justeringar måste göras av både mannen och hustrun. Därför är det nödvändigt för de två att spendera lite kvalitetstid tillsammans, utan att någon runt för att störa. Kärlek om eller ordnat, en smekmånad på en mysig destination kommer att göra underverk.

En lugn och romantisk smekmånad destination i Indien kan vara något annat än vackra söder, särskilt i delstaten Kerala. Känd som en av de bästa semester destinationerna i Indien, Kerala är ett paradis på planetjorden. Denna avlånga sydvästra kust-regionen är rik flora och fauna. Omgivet av hav och lummiga kullar, ger Kerala turister från hela världen med sightseeing destinationer som kulle stationer, stränder, bakvatten och djurlivfristäder. Nygift par kan boka en semesterort på en hill station i Kerala och fördjupa sig i de vackra omgivningarna. Backwaters är en perfekt tillflyktsort för par som vill ha en romantisk dag i de lugna vattnen under bred stjärnhimlen. Par kan boka sig en båthus och tillbringa hela natten i denna drömmande inställning. Kerala är också hus till några av de bästa badorterna i Indien som ligger på sandstranden sydväst. Äventyret älskande par kan njuta av sport som kajakpaddling, snorkling och parasailing på stranden. Wildlife safaris kommer att lägga till roligt. En smekmånad är ju en bra ursäkt för att utforska och semester för många.

Om allt detta retar dig, sedan inkludera platser som Munnar hill station, Alleppey beach resort, Kumarakom bakvatten och Thekkady wildlife sanctuary i din smekmånad särskilda Kerala semesterpaket. Plocka en full inclusive paketet som kommer att inkludera din vistelse, resa, mat, sightseeing på alla dessa platser, och andra viktiga anläggningar. Detta hjälper dig att koncentrera sig mer på din smekmånad i stället för att söka efter hotell, restauranger, sevärdheter, samt transporttjänster. Det sägs att tiden är dyrbar. För de bara gifta par tillbringar den mesta av tiden tillsammans är ett bra tecken på en bättre framtid. Därför kan hela tiden du sparar på planerar saker eller hitta platser sättas till att upptäcka din partner.

Alla de snart vara brudar och brudgummar från Indien samt utanför kan gå vidare med att boka deras Kerala turné paket, redan innan de är försent!