Resor

Bästa toskanska städer att besöka

Tuscany är en av de mest populära platserna för turister att besöka i hela Europa. En av de största attraktionerna i området är det antal pittoreska städer att upptäcka, som du kan besöka när du bor i Toscana. Semester villa i regionen ger dig ett val av platser, men oavsett var du bor kan du alltid köra från stad till stad mycket lätt. Här är några av bästa att besöka under din semester i denna förtjusande italienska regionen.

San Gimignano

San Gimignano är en av de vackraste och mest kända av städerna att besöka när du bor i Toscana. Villa semester i området är populära just på grund av städer som detta. Det är även känd som "Staden av vackra tornen", och det ges detta namn eftersom den fortfarande har 14 torn står detta datum tillbaka till medeltiden. Det är en klassisk muromgärdad stad och är ingenting kort av spektakulära när sedd från omgivningen när du närmar dig-så få kameran redo när du besöker!

Montecatini Terme

Montecatini Terme är mest känd som en stad, och har varit att locka besökare i generationer. Det är en av de mest populära spa-städerna i Italien och är det perfekta stället att besöka under din semester i Toscana. Semester villa är det perfekta tid att varva ner, så njut av en avkopplande behandling i en av Spa här och insupa den kylda ut atmosfären.

Lucca

Denna vackra stad har en mycket välbevarade muren som omger den. i själva verket är det känt som en av bästa i landet. Det finns trädgårdar och stigar på väggarna för att njuta av, och du kan gå rätt runt centrum av staden. Vissa torn och vallar har bevarats och du kan klättra till toppen för vyer över staden. Det finns också några utmärkta restauranger och butiker gömt i de charmiga kullerstensgatorna.

Montepulciano

Detta är en annan muromgärdade staden byggdes på en ås och dess berömmelse är dess vin, Vino Nobile. Den har en mycket vacker största torg och det finns massor av renässansbyggnader att se hela staden. Se till att du prova vinet och kanske ta några hem också.

Cortona

Francis Mayes boken "Under Toscanas sol" sattes i denna stad, som är berömd för sina etruskiska väggar. Det finns några underbara medeltida arkitektur och vissa fantastiska vyer, gör den till en av höjdpunkterna i regionen.

Dessa är några av de mest intressanta städerna att se när du bor i Toscana. Semester villa i regionen gör att du kan bo i eller i närheten av många av dessa, och du kan lätt resa mellan dem om du har din egen transport. Se bäst av regionen i dessa pittoreska och historiska städer.