Resor

Indien lyx tåg tour - fånga fascinationen för turister

Lyx i Indien har främst förknippats med de kungliga maharadjorna i landet. Sedan urminnes tider, har detta överflöd varit i händerna på den valda några som tar nöje i finare sakerna i livet. Att vara hundra riken land, har detta land bevittnat resan av privilegierade lyxiga sysselsättningar mycket noga. Den nådiga Rajputs, Nizams eller Nawabs har alltid personifierad deras passioner mot överseende i sina egna påkostade sätt. De omfamnade det enligt det indiska sättet och firade lyxen spetsad med landets arv.

Lyx tåg är en sådan beprövade arv från landet. inspirerande och fascinerande världen för dess rika kungliga arv. I nutid är dessa lyxiga tågresor det enda sättet att förverkliga de kungliga fantasier. Under dessa exklusiva resor, kan besökarna njuta av bonusen att resa över de många vägarna till de olika dynastierna och deras riken.

Den första framstående vägen till landets absoluta royalty passerar genom landet av kungar, Rajasthan. Fylld med romanser, ridderliga prakt, hjärtlig gästfrihet och färgglada traditioner, Rajasthan är ett par utmärkthet turistmål. Här, har turister mycket mer saker att göra än bara en ren sightseeing. De få bokstavligen transporteras till en värld av lyx där fästningar och slott bildar den levande vittnesbörden om den kungliga arv ingrodd i staten.

Detta bildar en viktig orsak till varför staten äger två stora lyxiga tåg. I dess periferi, denna kungliga destination har landets mest populära lyxiga tåget, palatset på hjul och moderna arvet från den kungliga Rajasthan på hjul tåg tour. Båda tågen behandla turister med oklanderlig Rajput gästfrihet och överseende i ett riktigt unikt sätt.

Den närmaste vägen till royalty tuffar sin väg in i det grand delstaten Maharashtra. Staten, känd för sin tapperhet och stolthet är en stor natur- och destination. Synonymt med statens grand upphetsning, detta tåg erbjuder dess beskyddare en aristokratisk reseupplevelse. Tågets första rutt, Deccan Odyssey kör främst över spännande Konkan terrängen; som täcker fantastiskt arv attraktioner i Maharashtra. Den andra resvägen, indiska Maharaja är en pan-Indien resväg, ansluta de två metropoler, Mumbai och Delhi. Mellan, täcker tåget de privilegierade royal destinationerna som Udaipur & Jaipur i Rajasthan och Agra i Uttar Pradesh, innan den når Delhi. Samma dag, magnifika tåget tillbaka till samma väg i motsatt riktning.

Den tredje resan, gyllene vagn är den södra Indiens enda lyx tåg, som för närvarande omfattar halvöns stora arv, kulturella och naturliga sevärdheter. Inspirerad av sten vagn på Hampi, detta särskilda tåg är en hyllning till det tidlösa och bevarade kungliga förflutnan i södra Indien. Området var en gång en formidabel territorium, styrs av många hinduiska dynastierna. Spektakulära royal resan ombord gyllene vagn är ett bra sätt att sammanfatta regionens bäst bevarade arv strödda över imperier och regioner i söder. Första tåget, Pride of South koncentrerar helt på de många världarna av Karnatakas lysande arv. Den andra resvägen, södra prakt spårar det traditionella arvet i Tamil Nadu och naturligt skänkt charm i Kerala. Också nämna, komma vägar på Indien gyllene vagn tåg tour med ett brett utbud av alternativ tur. Den här speciella funktionen i lyxen tåg bryter monotonin oftast stött på med en paketresa.

Förutom detta är fjärde lyxiga tåget i landet faktiskt en mega tåg franchisetagare, som omfattar många vägar under sitt varumärke. Krönt som Maharajas' Express, täcker detta märke upp på max fem resor, varje en exklusiv i sin egen rätt. Arvet från Indien, avslöjar som namnet antyder den kungliga arv av ikoniska indiska destinationer. Den indiska panoramat avslöjar de oförglömliga stunderna i landet i dess mest ikoniska, vare sig du besöker Ghats på Varanasi eller förundras över sevärdheter i Khajuraho tempel. Den tredje en, indiska prakten förutom som täcker arvet av kungliga Rajasthan också ventures in Balasinor, berömd för Asien s enda fossila dinosauriepark. De fjärde och femte resvägar, pärlor av Indien och skatterna i Indien respektive ta en turist genom tri-städerna Delhi, Agra och Jaipur.

Men vägarna till lyxiga tågen är olika, men alla av dem sammanfatta och presentera oklanderlig normerna i kunglig gästfrihet i ett lika omhuldade sätt. Var och en av järnvägarna har sin unika sätt att ta emot och som serverar gästerna som säkert gör upplevelsen för gästerna mer extatiska. Visst, Indien lyx tåg tour är en exemplarisk presentation, illustrerar landets bäst bevarade arv och traditioner i ett magnifikt sätt.