Resor

Hur du kan få lägre rumspriser i Hotell

När du väljer ett hotell finns det några tips som du kan följa för att hjälpa rakning några pengar på din vistelse. Chefer vet att de måste se till att så många rum är fyllda som möjligt, och kan vara villig att arbeta med kunder att i vissa fall.

Innan du schemalägger en bokning, är det första du behöver göra att kalla de olika hotellen du funderar på att ta reda på priser för de tider som du vill resa. Sedan reda på potentiella besparingar genom anläggningarna lojalitet eller belöningar program. Om du planerar en födelsedag eller en årsdag, ta reda på om det finns rabatter för speciella tillfällen. Det skadar inte för att nämna att du skulle planerar att hålla en fest på en av hotellets restauranger och du kommer att få flera människor.

Det finns flera resor webbplatser där du kan hitta bra erbjudanden. Du kan enkelt jämföra priser för olika Hotell i det område där du kommer att stanna. Försumma inte att nämna de olika anläggningar hemsidor också. Om du gynna ett ställe över en annan, men den andra platsen har priser som är betydligt mindre, prova att ringa din gynnade etablering och informera dem om skillnaden. Det finns en chans att någon kan välja att möta detta pris.

Medan du kommer vanligtvis vill planera din resa i god tid för att få den bästa möjliga hastigheten, finns det några hotell som erbjuder utmärkt sista-minuten-erbjudanden. Om de tror att de inte kommer att uppfylla sina kvoter på en kommande helg eller semester, kan de rabatt deras priser.

När du har valt en plats att bo och du är redo att boka rum, inte vara rädd att få den du vill. Exempelvis be om ett rum på en högre våning om du vill njuta av utsikten, eller få en på en nedre våningen om du inte gillar höjder. Om du har någon i ditt sällskap som har svårt att gå långt, be om ett rum så nära som möjligt till en hiss.

Om det är något fel när du anländer, som en TV som inte fungerar eller en luftkonditionering som har skadats, tveka inte att be om en rabatt. Förklara frågan du ha artigt, naturligtvis, men vara fast i din tro att du bör kompenseras. Hotellet du bor i kommer mycket sannolikt exakt vad du vill, men stå upp själv på off chans det är ett problem.