Resor

Högsta skidorterna i de tre Dalarna

Du kanske har hört legender av de tre Dalarna skidåkning: fantastiska skidbackar, det spektakulära landskapet och spännande och pulserande nattliv. Det finns många anledningar att vill rycka upp ett hotellrum eller en av de tillgodoses stugorna och uppleva de naturliga underverk i den största skidåkning regionen i världen.

De tre Dalarna är ett område som omfattas av träd och berg, med några av de bästa skidåkning för att hittas. Det ligger högt uppe i de franska Alperna, med ett fantastiskt utbud av pister för nybörjare till avancerade professionella åkare. Det finns flera olika orter för människor att välja på, med lyxhotell eller rustikt charmig tillgodoses stugor för dem som vill ha mer avskildhet. Den här artikeln innehåller några av orterna i området och vad några av deras definierande inslagen är.

Courchevel

Tillgodosedda chalets i Courchevel ger dig tillgång till den mest exklusiva skidorten i hela Frankrike. Denna anläggning är en favorit för mycket avancerade skidåkare, och har ett brett utbud av lutningen typer för dem på den övre änden av skicklighet förmåga. Det finns mogul går bra offpiståkning och några nästan vertikala svart går. Freestyle skidåkning är populärt här också. På kvällen är afterski - umgänge och nattliv efter skidåkningen - ganska bra också.

Meribel

Beslutar att bo i Meribel kommer att sätta dig rätt i mitten av de tre Dalarna, i hjärtat av regionen. Det är känt för att ha det bästa nattlivet i hela området, och dess rykte förbättras av en stor snow park och några utmärkt hastighet kör och enorma branter.

La Tania

Denna semesteranläggning är populärt bland familjer som bor i självhushåll stugor på grund av dess breda och mjuka sluttningar som är bättre för nybörjare nivå skidåkare. Många av backarna kommer rakt ner till byn där boendet, gör det lätt att få till och från snön. La Tania har många barnvänliga aktiviteter, också, vilket gör det till ett bra ställe för personer som reser med barn.

Les Menuires

Barnvänlig resort är också mycket populärt för familjer på skidsemester. Det finns många blå och röda skidbackar och några spännande aktiviteter i byn för att hålla alla underhöll när inte ut i snön. Les Menuires ligger i den vackra dalen i Belleville och var värd för vissa händelser i olympiska vinterspelen 1992.

Val Thorens

Denna skidort är den högsta i Europa och du kan åka skidor från dörren av ditt hotell eller chalet ända till skidliftarna som tar dig upp till backarna. Det är väl känt för sin utmanande offpiståkning och dess centrala snow park. Val Thorens har utmärkt nattliv och erbjuder den högsta pub i Europa.