Resor

Se new york från ett annat perspektiv

Om du besöker en av de många konferensanläggningar i New York för en händelse, är du halvvägs upplever en av de största måste-se städerna på planeten. Men försöker komma på hur man bäst att använda ditt schema och balansera det till din egen fördel, samtidigt maximera tiden, kan vara ett problem.

Samtidigt som den mest populära sak att göra är att hoppa in i en taxi eller få på en buss att se staden, ibland kan de hjulen sluta vrida och du kan hitta dig själv kämpar mot klockan medan du sitter och rök i en annan legendariska Big Apple trafikstockning.

Så varför inte överväga tagande till staden och dess omgivningar av vatten? Med ett alternativ som inte stöta utan trafik eller förseningar, kan du glida ur dessa konferensanläggningar i New York för ett par timmar att se staden från ett helt annat perspektiv.

Statyer

Det finns många researrangörer att välja mellan, men vad kommer att garanteras är oöverträffad och fri tillgång till platser i världsrykte, såsom Empire State Building och Frihetsgudinnan. En sightseeing kryssning kan vara mycket givande, om inte bara för upplevelsen, men också för de fotografier som du bara kan få från en riverside vantage. Många ikoniska landmärken tas för givet av lokalbefolkningen plötsligt kommer in i syfte att erbjuda en klassisk bild.

Broar

Som staden består av öarna, inklusive Staten Island och Long Island, kommer du att kunna se hela härligheten av Verrazano bro som förbinder Staten med Brooklyn. Det är också den längsta hängbron i USA.

Stadsdelar

Vad fordon på hjul inte är få i bakgårdar av stadsdelar som båtar kan från riverside - Tja, nästan! Hudson River som skär genom staden är ett bra ställe att ha en titt på några underbara områden från Brooklyn Heights till Wall Street, liksom den berömda Brooklyn Bridge Park. Du kan även få en glimt av en av de många konferensanläggningar i New York som du kan gå, tillsammans med stadens historiska och kulturella ikoner som fortsätter att trollbinda lokalbefolkningen och affärsresenärer.

Egendomliga visningar

Några av de mer ovanliga sevärdheterna inkluderar den berömda Edison kärnkraftverk som i dag, fortsätter att ge el till stadsbor, och många ventilation tornen som används för pendlare tunnlarna.

Utan krångel och evakuera rök från staden omgivning erbjuder en båttur också möjlighet att stiga på och gå igenom några av de största historiska platserna. Dessa inkluderar Brooklyn Heights, där bodde Truman Capote, och Downtown Brooklyn, som ofta används som en populär miljö för film och TV-produktionsbolag.

Och slutligen en resa från konferensanläggningar i New York inte skulle vara komplett utan ett besök på Ellis Island, landing point för miljontals invandrare som övergett allt för att bli nya amerikaner under 1800-talet.