Resor

Vänliga familjesemester i tre Dalarna

Regionen tre dalar är det bästa valet när man söker en familjevänliga skidområdet i Europa. Det finns skidbackar och orter som erbjuder något för alla utbildningsnivåer, och du kan gå många gånger och fortfarande upptäcka nya och spännande platser att åka skidor. Det är en plats som kan flytta med dig som din familjs skicklighetsnivå utvecklas.

På olika orter finns km och km preparerade gröna pister för de unga åkarna i din familj; Det finns också trädkantade stigar som är perfekt för de mer äventyrliga skidåkare som gillar att åka offpist. Tre dalens ståtar det effektivaste stolsliften systemet i Alperna, ansluter familjer till bästa backar med lätthet. Med självhushåll stugor och mängd barnvänliga aktiviteter finns det många orter att erbjuda den perfekta skidsemester för barn - där både vuxna och barn kan njuta av backarna och bekvämligheter.

Plantskola backar

Många av orterna har plantskola backar (ibland kallad bunny backar) som successivt stiger upp i gröna går; När dina barn nivåer utvecklar kan de avancerar högre och högre i grön, blå och röda pister. Både Les Menuires och La Tania är orter som tillgodoser nybörjare skidåkare och familjer som reser med små barn, med utmärkt tillgång till skidbackarna från tillgodoses chalets.

För de icke-skidåkarna

Oavsett om du har barn som inte inte kan åka skidor, vill eller bara vill ha en paus från backarna, på någon av de tre Dalarna orterna hittar du en mängd aktiviteter som kommer att få dem i snön att uppskatta naturen. Det finns guidade turer genom grönskande bergsskogar på snöskor att utforska magin i vackra Dalarna och guider kan ta dig på heldags vandringar och kortare halvdagsutflykter.

Bara för att du bor i en av de tillgodoses stugorna betyder inte att du inte kan njuta av bekvämligheter i lyxhotellen. Många har stora pooler och jacuzzi där du kan njuta av dina muskler och ge dem en paus från skidåkningen.

Boende

Familjer som reser till de tre Dalarna ofta tycker att det är gynnsamt att bo i en av de många charmiga tillgodoses stugor, som erbjuder fullt utrustade kök och massor av utrymme för barnen att springa runt. De har alla moderna bekvämligheter och snabb och enkel tillgång till utomhus, där barnen kan springa runt och låta bort lite energi dagar då de inte är i backen. De är också normalt mycket bekvämt beläget för både skidbackar och bekvämligheter och restauranger i byarna, gör det enkelt att åka in till stan för en måltid eller att träffa andra familjer.