Resor

Utforska Rom på en segway

Ett relativt nytt sätt att utforska Rom är medan ridning på en Segway-ett tvåhjuligt fordon som ser ut som cool som det låter! Det ger en Välkommen upplevelse att se fram emot efter ankomsten på din Rom Ciampino flygplatstransfer. Det är säker, förvaltas av professionella researrangörer, och kan du snabbt nå så många attraktioner som möjligt.

Massor av roliga

Utforskar den eviga staden är kul när du är i en liten grupp rider på Segways. Även att utforska staden till fots är kul, också, kanske du vill prova något lite annorlunda. Kom ihåg känslan av att vara "instängd" när du reste på en turnébuss? Eller hur uttömmande promenader kan få efter ett par timmar för touring staden (vi talar på tiotals km här)? Alla sådana olägenheter är nu ett minne blott med en Segwaytur. Dessutom säkerhet omfattas också - din researrangör kommer att ge de grundläggande säkerhet redskap, som en skyddande hjälm och kanske en regnrock vid dåligt väder. Be föraren av bilen Rom Ciampino flygplats transfer till rekommendation av en seriös aktör.

Pedagogiska

Tekniken är att utforska den italienska huvudstaden på en Segway mycket mer utbildning, som du kan få rätt information medan du tittar på de faktiska strukturerna. Beroende på din Segway researrangör, kan du förses med en uppsättning hörlurar som ska du lyssna på en löpande kommentar av stadens bakgrundshistoria, särskilt av varje attraktion du besöker, i realtid. Du lär dig historia snabbt och enkelt, allt medan grensle din cool kärra. Din Reseledaren kan leda dig till platser du har hört eller läst om, som Pantheon eller Colosseum, Circus Maximus, även upp världsberömda Capitolium.

Alla större attraktioner

Om detta är första gången du besöker staden, efter du anländer på din Rom Ciampino flygplatstransfer kan du slå alla större attraktioner först innan flytta på till besökta mindre, pittoreska ställen i små skrymslen och hörn. Nybörjare finner det spännande att förundras över ren majestät i Peterskyrkan, särskilt den Sixtinska kapellet och torget. Ta en tur runt de olika berömda torgen som Piazza Navona och Piazza di Spagna, eller söka de vackra fontänerna som den berömda Fontana di Trevi. Besöker stora sevärdheter som en del av en liten, är tight grupp av Segway ryttare en minnesvärd upplevelse-det är en nymodig och unika sätt att utforska en stad som bara fullmatat med skatter och bultande med spänning. Bonusen? Du kan förmodligen täcker alla större webbplatser på en dag, tak av det med en trevlig middag eller sängfösare i en av de trendiga barerna i Trastevere.