Resor

Att få en webbkamera att fungera för dig

För de flesta av dagens office arbetskraft, skulle de vill inget hellre än att undvika deras dagliga pendla till deras kontor. När fler företag går mot ett moln-baserade system för datalagring och jobb med mer oberoende uppgifter för anställda, har arbetar via fjärranslutning blivit ett mycket riktigt sätt för människor att inte bara slå klockan i deras sweatpants, utan att också spara pengar på transporter till och från arbetet.

Det är, visserligen sant att skicka e-post och molnlagring kan skickas från var som helst vad arbetstagare gör när de behöver för att delta i ett möte eller tala ansikte mot ansikte med en klient? Webbkameran har blivit ett viktigt affärsverktyg för kommunikation mellan arbetstagare och deras hemmabas. Nu en gemensam del av bärbara datorer tillverkas idag, många programvaruföretag har skapat olika typer av program som gör att användare kan kommunicera med varierande grad av professionalism. Dessa program sträcker sig från grundläggande video och ljud till projektets ledning och samarbete verktyg inbäddade för realtid arbetsflöde förbättring.

När du använder en webbkamera, är det viktigt att komma ihåg att tillämpa samma regler som alla andra ansikte mot ansikte möte, särskilt om möte med någon utanför organisationen. Medan en handledare kan vara OK att diskutera ett projekt medan du bär en munkjacka, är det troligt att en klient inte. Detta kan bero på branschen eller ditt jobb, men det är bättre att missta sig på sidan av försiktighet och ser professionella medan du videochatta.

En annan sak att vara medveten om när du använder en webbkamera för företag är att din omgivning kan också påverka kvalitet och professionalism av videochatten. Försök att träffa någonstans tyst med några distraktioner. Också vara säker på att du inte sannolikt kommer att avbrytas medan på video telefon - det sista du behöver är någon klampa in i ett rum medan du är mitt i en allvarlig diskussion med din chef. Din bakgrund bör vara enkel och icke-störande, till exempel en tom vägg eller enkel, smakfull konst. Om detta inte är tillgängligt där du är, försök hänger en vanlig plåt i bakgrunden.

Den sista pusselbiten är din Internet-anslutning. En webbkamera är inte alls användbart om din video är hackig eller av dålig kvalitet eftersom du inte har tillräcklig bandbredd för att skicka de stora volymerna av data över Internet. Bredband eller DSL är populära alternativ för Internet-hastigheter eftersom de oftast används för direktuppspelning av video innehåll. Om du inte är bekant med nätverket, försök att undvika Wi-Fi, eftersom det finns stort utrymme för fel på grund av de ytterligare komponenterna.

Det är också viktigt att se till att du på ett säkert nätverk när du arbetar på kontoret. Det sista du vill göra är exponera företagsinformation som kan vara känsliga. Medan detta inte alltid möjligt i offentliga utrymmen, är det bäst att leta efter ett säkert nätverk när så är möjligt. Om du får din Internet från vissa leverantörer, har de ibland oroshärdar i storstadsområden, som kan spara dig en hel del krångel.