Resor

Planera din första Europa-turné

En resa i Europa kan vara en gång i en livstid erfarenhet för de flesta. När du reser, kommer du att upptäcka ett land som är fylld med konstgjorda och naturliga skatter som har motstått de sedan urminnes tider, och imponerade på alla med sitt rika kulturarv. Du är benägna att se spår av stora civilisationer, som blomstrade under medeltiden. Från Parthenon Greklands till Colosseum i Rom är Europa en ständig påminnelse om hur den västerländska civilisationen inbäddade sina rötter i Gud begåvade världen. Det bästa sättet att uppleva Europa är att resa genom kontinenten. Dessutom, för att njuta av din resa, måste du förbereda för att göra det en minnesvärd. Pekare kan hjälpa dig att planera din Europeiska Sejour.

• Redo dina resehandlingar

Första sakerna första. Du behöver få dina dokument och passet redo, och i presentabelt skick. Om du inte har ett pass kan ansöka om en. Om du har en som har gått ut, få det förnyat. Det kan ta allt från en månad till sex veckor att få ditt pass i ordning, så Ställ in en lämplig tidsram om du behöver ta itu med ditt passport-relaterade frågor. Det är tillrådligt att få en resa försäkring för resan Europa. Du kommer att resa genom många länder, och måste checka in på hotell och andra Logi anläggningar som inte kan vara säker, så skaffa dig ekonomiskt försäkrad. Om du planerar att köra på de platser du besöker, få ditt körkort förnyas, och se till att gäller det i andra länder.

• Träna din budget

Den andra aspekten är din resa budget. Om inte någon sponsrar du, förväntas du uppfylla alla kostnader för din resa. Så få en uppskattning från reser byråer och giltiga källor hur mycket budgeten krävs för din resa. Det är värt att överväga lågsäsong tidpunkterna för din resa. Om du besöker Europa när turister ebbar bort till sina hemländer under lågsäsong kan du få några bra rabatter i biljetter och boende.

• Plocka dina destinationer

För det tredje måste du plocka din turist destinationer noggrant. Europa är enorm, och du kan frestas att besöka flesta, om inte alla turistmål i kontinenten. Du måste välja vilka destinationer intresserar dig mest, och hur du rymmer resekostnader vid besök dem. Budget kan vara ett stort hinder, så vara sparsmakad och välj endast de destinationer, som intresserar dig mest.