Resor

De måste-besök helgresor i södra florida

Fritid är en bestämd del av individens rutin att lindra stress. Om du bosatt i södra Florida, är chanserna om du är på jakt efter de bästa helgresor där du kan ta din familj eller kanske spendera lite tid med vänner eller särskilda någon. Lyckligtvis är regionen strategiskt i den meningen att är verkligen nära populär helg flyktbilen. Några av dem beskrivs kortfattat nedan.

Azul del Mar

Key Largo har en sann pärla på 104300 Overseas Highway. Det är Azul del Mar. Det ståtar med oöverträffad design bidrar till sitt överklagande. Bland höjdpunkterna finns utsökta sviter, grönskande utomhus estetik och elegant inredning. Viktigaste faciliteter att gör weekendresor på plats verkligen fantastiska och underbara i sviten pentryn och underhållning lounge. Om du väljer att spendera lite tid utanför Gästsvit, kan du definitivt njuta av gratis tillgång till hotellets utomhusgrill.

Jupiter Beach

Palm Beach County har sina egna skatter i form av fritid ställen i dess perimetrar. Cirka 20 minuter från West Palm Beach är Jupiter stranden där en hel del aktiviteter kan göras med vänner och familj. Det är som en one-stop semester plats som shopping, restauranger, simning, dykning, vattensporter och fina restauranger.

Intill Jupiter ön är ett veritabelt kändisar mega herrgårdar. Om du är att kika på dem, du förmodligen spel på odds eftersom de flesta av husen är omgivna av höga staket, buskar och träd. Dock kan du prova några av de båtturer som korsar vattnet nära dessa bostäder.

Sunset Key Guest Cottages

Enbart nås med en 10-minuters båtfärd från The Westin Key West Resort & Marina, Sunset Key Guest Cottages erbjuder en idealisk avskild tillflyktsort till gäster. Det ligger på spell-bindande 27 hektar stora ön av Sunset nyckeln. Gästerna kommer att ha äran att behandlas top-notch tjänster av besättningen. Lyxiga bekvämligheter såsom badhytter, tropiska freeform, spa, tennisbana, basketplan och restaurang vid vattnet låter gästerna uppleva en riktigt spektakulär helg flyktbilen.

Acqualina Resort

Acqualina Resort & Spa ligger på Sunny Isles Beach, bara en av de familjevänliga helgresor i södra Florida. Det ger ojämförliga tillgång till platser och aktiviteter som är resten-säker nivå upp någons semester i det häpnadsväckande staden i Miami. Inom dess 15-mils radie finns flera välkända golfklubbar som Turnberry Isle Golf och Hillcrest Golf Club. Vattenrelaterade sporter såsom beachvolley, banan båt ridning, skärmflygning, kajakpaddling och fiske är också avnjuter i denna plats. Den tjänar också som gateway för dig att uppleva bäst av konst, natur, historia, sport, underhållning och mat som är alla sanna ingredienserna i en stor helg flyktbilen i södra Florida.