Resor

5 landmärken inte att missa på en informationsturné i new york

Som en informationsturné destination är New York oöverträffad; Det är en bländande sagoland av museer, gallerier och nöjesställen som representerar några av finaste kultur i världen har att erbjuda. Dessutom, det är hem till några av världens mest berömda byggnader och monument - alla har en historia att berätta.

Empire State Building

Tar sitt namn från stadens officiella Smeknamn, slående Art déco-stil Empire State Building har blivit nästan synonymt med New York City, och är en viktig hamnstad på någon informationsturné. Byggdes 1931 i en kapplöpning för att slutföra den högsta byggnaden i världen, höll det rekordet för nästan 40 år, fram till 1970. Samt har en fascinerande historia, är det det bästa stället att få en känsla av omfattningen av staden med en resa till dess 86 våningar observationsdäck, som erbjuder hisnande panoramautsikt.

Grand Central Station

Känd för att vara den största järnvägen terminal i världen, Grand Central Station har totalt 44 plattformar, och omfattar 48 hektar av utrymme. Lika imponerande är stationens interiör, i synnerhet den stora Main Concourse, med dess enorma valv och havet-gröna tak målade med zodiakens tecken. En intressant plats att besöka i sin egen rätt, det är särskilt bra för studenter som studerar design eller geografi.

Central Park

En av dess många monikers är "The staden som aldrig sover", och utforska New York på en informationsturné kan vara en frenetisk upplevelse - vilket är desto större anledning att inkludera Central Park i resplanen. Det är inte bara en av New Yorks mest berömda platser, det är också stadens favoritplats för avveckling - eller njuta av kulturen på ett lugnare tempo, tack vare parkens berömda teater- och musikaliska föreställningar. Skolan körer eller band kan ha möjlighet att utföra här, medan blivande konstnärer hittar du massor av inspiration.

Frihetsgudinnan

En symbol för inte bara New York men Amerika själv, Frihetsgudinnan står i stolthet plats i hjärtat av New Yorks hamn. Som representerar den romerska gudinnan av frihet, Libertas, var det begåvad till USA Frankrike 1886. Statyn var avsett som en åminnelse av självständighetsförklaringen, såväl som en ledstjärna att välkomna invandrare från hela världen. Idag, är flodkryssningar att visa det en av de mest populära aktiviteterna för besökare till staden.

Times Square

Jäkt och lysande lamporna på Times Square har gjort det en annan ikoniska New York-scenen, och ett favoritämne för besökare att fotografera. För studenter på en informationsturné erbjuder det en chans att njuta av den berömda dazzle av staden, med tillgång till massor av fantastiska affärer och restauranger. Det är också en viktig del av stadens historia, blir en viktig knutpunkt för kultur och handel efter inrättandet av New York Times kontor i hörnet av torget.