Resor

Upptäck München och Nürnberg på en universitetar resa historia

Universitet resan är en grundläggande del av ytterligare studier och utbildning. Studenter på universitet ålder har valt att fortsätta sina studier och har en ivrig intresse i deras specifika ämne. Detta innebär att de kommer att vara mycket angelägna om att lära sig mer, läsa runt ämnet och engagera sig i djupa diskussioner. En av de bästa sätten att få ut mesta möjliga av dina elever är att ta dem utanför deras bekant lutande miljö och introducera dem till sitt ämne från en mer tre dimensionell perspektiv. Med några utmärkta och mycket ansedd resor företag som erbjuder särskilt utformade studieresor, det finns massor att välja på. Varje ämne kan tillgodoses och dessa resor inte bara syftar till att förbättra teoretisk inlärning av föreläsningssalen, men syftar också till att utsätta studenter till en helt ny kultur, land och lärandemiljö.

Universitet resa erfarenheterna kan bara vara ett positivt som eleverna uppmuntras till att ifrågasätta vad de har lärt sig från sina läroböcker och utmana sina egna tankar och idéer. Vid sidan av den lärande aspekten av resan, kan eleverna umgås med jämnåriga i en främmande miljö, utveckla ledaregenskaper och utöva en känsla av ansvar i gruppen.

Den vackra staden München

Många människor inser inte att München är en av de mest populära av alla tyska städer att besöka. Inbäddat i de bayerska Alperna, är det en fristad för konst och kultur älskare. Gatorna buzz med aktivitet och den kosmopolitiska atmosfären utstrålar från kaféer och gatan barer, boutiquer och affärer och många museer och gallerier.

Även om München visas en moderna och progressiva stad idag, berättar sin historia en helt annan historia. Dachau ligger bara 10 km från staden och är en hård påminnelse om de illdåd som inträffade under den nazistiska ockupationen. Detta läger var ursprungligen byggd för att hålla tusentals politiska fångar, men var snart packad med en påtvingad arbetskraften består av judar, tyska brottslingar och andra fång av kriger. En fruktansvärd plats, fängelset har öppnats för allmänheten och är en något dyster, men viktig plats för studenter att betrakta de mänskliga rättigheterna frågor som fortfarande plågar många politiska situationer i hela världen idag.

München ligger staden Nürnberg, en plats som också kom under Tysk politisk kontrovers vrede. Många av de museer och minnesmärken i den stad står för delen staden spelade se rättvisa inför de många människor som anklagades för att ha begått krigsförbrytelser. Domstolsbyggnaden i staden i dag är det mycket där, mellan åren 1945 och 1946, de berömda Nürnbergrättegångarna ägde rum. Platsen valdes specifikt på grund av dess underjordisk tunnel som ledde till staden fängelset, vilket gör det en extra säker plats för krigsförbrytare att försökas.

För studenter på ett universitet resa är Munich och det omgivande området en fascinerande plats att besöka. Sina kunskaper i tyska politiken och dess plats i den europeiska historien kommer att förbättras och de kommer att kunna utforska en helt annan kultur, mat och livsstil. Med så många museer att besöka och relevanta arkitektur att beundra, kommer att deras universitet resa bli en att minnas.