Resor

Njuter av skolresor till dublin

Dublin, Irlands huvudstad staden, har en speciell charm som lockar människor från hela världen. Lärare kan dock inte inser fördelarna med att besöka denna fantastiska plats på skolresor. Det finns otaliga kulturella sevärdheter och historiska platser, skyldig att vara av stort intresse för studenter. Här är en kort guide till de mest lämpliga sevärdheterna för unga elever i Dublin.

Viking äventyr

Historielärare bör verkligen ta elever på skolresor till denna attraktion i Dublin. De kommer att fascineras av rekonstruktionerna av bostäder Funna i den historiska byn Dyflin, och det blir ett tillfälle att tala med de historiker som har gjort sitt yttersta för att återskapa scener från förgångna tider.

Guinness Storehouse

Medan eleverna på skolresor brukar imbibing i den irländska Guinness, kan de dock lära sig historia och fortsatta populariteten av denna berömda torr stout under en rundtur i det lokala lager. Det är en intressant och värdefull lärdom för studenter att lära sig bryggningen och även metoderna bakom framgångsrikt främjande av varumärket världsberömda Guinness.

Hugh Lane Gallery

Lärare och elever kommer att lika fascineras av den moderna konsten i detta historiska Galleri. De ska kunna lära sig om det tidigare ägandet av James Caulfield och Visa fantastiska verk av Manet, Monet och Degas. Angelägen konst studenter kan också vara upphetsad vid tanken på visning Francis Bacon studion, som har ett utbud av objekt från konstnärens liv och personliga samling.

James Joyce Centre

Forskare har inspirerats av en mängd olika irländska wordsmiths under århundradena. Senast de kan ha haft nöjet att studera verk av Roddy Doyle, men tidigare år de skulle hade svårt uppgift att utforska betydelserna av poemsna av James Joyce. Eleverna kan lära sig mer om författarens liv och verk på skolresor till Dublin med en rundtur i den dedikerade James Joyce Centre.

Butlers choklad erfarenhet

Det är en bra idé att planera ett besök till denna choklad attraktion som en del av skolresor till Dublin erbjuda några ljus lättnad från konst, historia och kultur. Studenter får möjlighet att lära sig de metoder som används för att producera läckra choklad och kola och kan passa på att köpa några souvenirer. Allt med måtta är nyckeln här, dock, och det kan vara värt en läglig påminnelse om att Augustus Gloop i Kalle och chokladfabriken!