Resor

Ta en skolresa till cornwall

Studenter har all anledning att vara glada över tanken på en skolresa till Cornwall. Det finns så mycket att se och göra för studenter i alla åldrar i detta pittoreska och historiska svenska län. En dag kunde användas möter kustnära djurlivet och utforska stränderna exceptionellt ren och säker; nästa kan spenderas med fotografier av den lokala arkitekturen och observera de verk som skapats av lokala konstnärer. Som en del av en skolresa till Cornwall, överväga dessa attraktioner nedan.

Eden Project

Studenter med utvecklade intresse i ämnen som biologi, bevarande och ekologi kommer definitivt att vara angelägen om att besöka det Eden projektet. De kommer att ges möjlighet att lära sig om hållbart jordbruk i olika delar av världen, och också att visa en stor mångfald av växter och insektsarter. Eden Project personal kommer att vara dels att ge detaljerade samtal och svara på frågor som ställts av ungdomar.

Nationella hummer kläckeri

Det är ett utmärkt tillfälle att lära eleverna vikten av marint bevarande under en skolresa till nationella hummer kläckeriet i Padstow. Studenter kan njuta av samtal om förvaltningen av kustfiske och bevarandet av de fascinerande undervattens arterna, och det kan även vara möjligt att se en grupp av baby hummer släppas ut i havet.

Tate Gallery

Ungdomar som är intresserade av konst och design kommer att gynnas av en rundtur i Tate Gallery i St Ives. Med många intressanta skärmar och en omfattande permanent samling, kan elever Visa lokalt inspirerade konstnärliga verk av Alfred Wallis, Ben Nicholson och Christopher Wood. De kommer att kunna uppskatta den tid och möda som investerat i skapandet av Patrick Herons blyinfattade fönster och bläddra i den utmärkta bok och presentaffär på plats. Det kan finnas tillräckligt med tid för en traditionell varm choklad eller Cornish glass efteråt i den pittoreska staden av St Ives.

Newquay Zoo

Studenter kan se djur från hela världen på sin skola resa med ett besök i Newquay djurparken. De stöter på fräcka meerkats, skräckinjagande lions och hala ormar i sina inhägnader, och det kommer även finnas möjlighet att hjälpa mata djuren vid olika tider på dagen. Ungdomar kommer att lämna med en förbättrad kunskap om djurs beteenden och bevarande frågor.

National Maritime Museum

Det finns en rad fascinerande utställningar i Falmouth's National Maritime Museum. Studenter kan se båten som Ben Ainsley seglade till olympisk glans, och de kan också lära dig om det extra arbete som utförs av Sök- och räddningstjänst. Det blir också en chans att njuta av fantastisk utsikt över Falmouth från utmärkta utkik tower och dagen kan rundas av med en läcker måltid på en av de populära lokala restaurangerna.