Resor

Resa till Europa

Europa är en av de vackraste kontinenterna i världen med sina 47 länder. Men det är världens minsta kontinent, finns det många platser att besöka i Europa. Med hjälp av rail pass kan en resa över enorma avstånd. I området i närheten finns det flera alternativ till paketet tur att välja. Här är några av de välkända destinationerna för resor.

Paris, Frankrike:

Det finns stort antal monument, världsklass museer och århundraden gamla kyrkor att se i Paris. Paris kallas vanligtvis som The City of Light för dess oförglömlig miljö. Människor Glöm inte att besöka Louvren. Paris Louvre är platsen för världens största och mest skiftande insamling av århundradet konstverk, carving och attraktiva varor. Louvren är absolut en av Paris mest populära sevärdheter. Slottet självt är bevis för att en välmående historia gränsöverskridande från medeltid till nutid. Det är också berömd för dess Eiffeltornet i Paris, som är en av de sju underverk i världen. Människor som reser till Europa missar aldrig besöker Paris för visning Eiffeltornet.

Istanbul, Turkiet:

Istanbul i Turkiet har vunnit som en av de bästa europeiska Destination 2013. Detta är den enda staden i världen att överlappa två kontinenter. Att hålla en fot i öster och andra foten i väst kan du njuta av skönheten i Istanbul. Turkisk mat är en av de stora köken i världen som finns i hela Istanbul. Det finns antal restauranger med olika livsmedel och matställen. I denna stad, kan du Visa den inhemska kulturen i Europa. Den bästa tiden att gå för Europa är September till November.

Bern, Schweiz:

Resenärerna älskar att besöka den bergiga regionen Berner Oberland. Augusti är den bästa månaden att besöka Bern när gatorna är fyllda med jonglörer, puppeteers, konstnärer, musiker och andra underhållare för jätteskulpturer Bern Festival. Människor från hela världen kommer hit för att få glädje av festivalen.

Köpenhamn, Danmark

Den danska huvudstaden Köpenhamn är en plats att resa för eko turister och matälskare. Staden efter den gröna rörelsen och är känd för No.2 restaurangen i världen, Noma. Noma har sin meny med många små aptitretare och kurser till dess fantastisk samling av "behandlar" som runda av måltiden.

Nordirland

Man kan gå till Nordirland att se skönheten i Causeway kusten och i dalgångar. Giant's Causeway är Nordirlands enda världsarv och det kan vara mycket upptagen.

Berlin, Tyskland:

Man kan börja njuta av omedelbart efter att den nya Brandenburg Airport, vilket är fantastiskt att se. Det är mer rimligt prissatta fem stjärnigt hotell bo.